Publicidad

Estrena: Palau entre sang i vori

 


El 17 de febrer s’estrena a la sala Brossa Espai Escènic Palau entre sang i vori, un recital poètic amb textos de Josep Palau i Fabre, dirigit i interpretat per Gemma Reguant.
Recordant Palau i Fabre un any després de la seva absència


Palau entre sang i vori és un recital poètic amb textos de Josep Palau i Fabre, dirigit i interpretat per l’actriu Gemma Reguant, on ens presenta un Palau i Fabre, "salvatge, filòsof, rítmic, buscador, alquimista. Un recorregut per la poesia d'una de les veus més sacsejadores de la segona meitat del segle XX. Una antologia amb la complicitat de l'autor.

Les paraules de Palau i Fabre et corprenen, et commouen, et sacsegen, et guareixen, t’acaronen, t’omplen energia,... En aquest recital poètic viatjarem amb Palau de manera salvatge, profunda, ardent, íntima, rítmica i estimulant. Ho farem encarnant les paraules de Palau i Fabre ben nues i connectant-les de manera directa i valenta a l’espectador. Gaudirem d’una bona selecció de Poemes de l’Alquimista, textos dels Quadern de l’Alquimista, fragments d’obres teatrals seves i un petit tast de les seves versions d’Artaud i del Tao-te-king.

 

“Palau entre sang i vori” es representarà a la sala Brossa Espai Escènic del 17 al 22 de febrer de 2009
Directora: Gemma Reguant.
Intèrpret: Gemma Reguant

 

 

To Top